Jak se zalíbit ženě je téma, které se omílá pořád dokola a nejspíš už jste slyšeli tisíce všemožných rad. Jak se jí ale neznelíbit, když už jste ji zaujali, to je věc druhá.

Lidé, se kterými se obklopujeme, mají velký vliv na naše myšlenky, pocity a chování. Když se stýkáme s negativními lidmi, kteří neustále někoho kritizují, stěžují si na úplně všechno a vidí celý svět černě, je těžké udržet si nadhled a dobrou náladu.

Prožívat pozitivní emoce je nesmírně důležité pro správnou funkci nejen mozku, ale i celého těla. Samozřejmě můžeme pozitivní emoce prožívat s přáteli, při socializaci, na výletech a podobně, ale to většinou nestačí.

Monogamie – život v uzavřeném páru, jeden sexuální partner, manželství… jsme na ni zvyklí, vidíme ji všude kolem. Je ale opravdu tak přirozená, jak nám tvrdí v médiích, doma i ve škole?

Potkali jste debila. To se prostě stává. Jak ale s takovou situací naložit tak, abyste nebyli za debila i Vy sami? Přečtěte si dnešní článek a budete naprosto v bezpečí. A kdo ví, třeba nad ním i vyhrajete.

Vánoce se blíží a Vy už přemýšlíte, co koupit své partnerce, mamince, sestře nebo kamarádce? Jaký dárek nebude tuctový, ale zároveň potěší každou ženu? Dnešní článek je nadupaný nápady, co můžete ženám ve svém okolí pořídit a zaručeně z toho budou mít radost!

Snad každý už byl někdy na masáži, nebo o tom aspoň přemýšlel. Moc dobře víme, že taková masáž je prospěšná, pomůže nám od bolestí a je neskutečně příjemná. Víte ale, kdy lidé na tuhle geniální věc přišli?

Myslíte, že školou to končí? Nechte se vyvést z omylu! Člověk se učí celý život, ať chce, nebo ne. A když se chcete učit, jde to o to lépe.

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu