..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Co jsou to čakry? Podle hinduismu a buddhismu jsou to energetická centra v těle, která ovlivňují celé naše životy – emoce, orgány, funkce těla...

Afrodiziaka jsou známá téměř od úsvitu věků, kdy se věřilo, že mají magický účinek ovlivňující touhu, zlepšující sexuální výkonnost, plodnost, ale i potěšení.

Už jste někdy slyšeli slovo tao? Že ne? Tak dneska ho uslyšíte! Tao je starodávné čínské učení, které se zabývá přírodními zákonitostmi a jejich vlivem na člověka. Taoistické filozofie se snaží najít cestu k harmonii mezi člověkem a přírodou, mezi tělem a duchem.

Jak se zalíbit ženě je téma, které se omílá pořád dokola a nejspíš už jste slyšeli tisíce všemožných rad. Jak se jí ale neznelíbit, když už jste ji zaujali, to je věc druhá.

Lidé, se kterými se obklopujeme, mají velký vliv na naše myšlenky, pocity a chování. Když se stýkáme s negativními lidmi, kteří neustále někoho kritizují, stěžují si na úplně všechno a vidí celý svět černě, je těžké udržet si nadhled a dobrou náladu.

Prožívat pozitivní emoce je nesmírně důležité pro správnou funkci nejen mozku, ale i celého těla. Samozřejmě můžeme pozitivní emoce prožívat s přáteli, při socializaci, na výletech a podobně, ale to většinou nestačí.

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu