Na tuhle otázku se nedá najít úplně jednoduchá odpověď. A možná na ní ani není odpověď. Anebo jich jsou spíš tisíce – pro každého je totiž úspěch něco úplně jiného.

Ztrácíte se v komunikaci se svou partnerkou? Ať řeknete cokoli, vždycky ji nějak naštvete? Pojďme se spolu podívat na pár vět, kterým se určitě vyhnout. Ať Vám ta komunikace šlape, i když nejste zrovna největší empath.

Je souborem opakujících se sexuálních představ a tužeb, které jsou realizovány prostřednictvím neobvyklých praktik. Koho vzrušují a proč?

..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Co jsou to čakry? Podle hinduismu a buddhismu jsou to energetická centra v těle, která ovlivňují celé naše životy – emoce, orgány, funkce těla...

Afrodiziaka jsou známá téměř od úsvitu věků, kdy se věřilo, že mají magický účinek ovlivňující touhu, zlepšující sexuální výkonnost, plodnost, ale i potěšení.

Už jste někdy slyšeli slovo tao? Že ne? Tak dneska ho uslyšíte! Tao je starodávné čínské učení, které se zabývá přírodními zákonitostmi a jejich vlivem na člověka. Taoistické filozofie se snaží najít cestu k harmonii mezi člověkem a přírodou, mezi tělem a duchem.

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu